Mee doen is belangrijk!

Kinderdagverblijf voorlees weken

Doe mee aan de Kinderdagverblijf voorleesweken

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de voorleesweken ‘Dromenmakertjes in actie voor KiKa’ welke stichting Meet and Greet organiseert.

U bepaalt zelf wanneer u uw voorleesweek óf weken organiseert. Uw aanmelding kunt u nu eenvoudig verrichten. Meedoen is het belangrijkste!

Tijdens uw voorleesweek staat het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal. Het fantasievolle verhaal en de prachtige prenten spreken uw kinderen aan. De kleinste kinderen worden meegenomen in het ritme van de rijmende tekst, de iets grotere zullen genieten van de prachtige illustraties in combinatie met de tekst. Uw kinderleiders / leidsters kunnen eenvoudig bijbehorende muziek, luisterliedjes en de ingesproken versie van Loretta schrijver afspelen via mobile telefoon. U word volledig ondersteunt en geadviseerd om de invulling van deze campagne zo leuk mogelijk te maken voor zowel de ouders als kinderen.

Uw verblijf is stijlvol versierd waarmee vlaggetjes, windmolentjes, ballonnen en posters van de Dromenmakertjes deze campagne herkenbaar maken.

Kinderen houden van herkenning: ze worden erdoor gestimuleerd. Voordat u uw voorleesweek start, deelt u de bijbehorende informatiefolders uit. Hierbij nodigt u de ouders uit om (voorafgaande aan uw voorleesweek) óók een exemplaar aan te kopen voor thuis.

De ouders ontvangen bij deze campagne tevens een DonatieCard – dé goede doelen waardevoucher. Hiermee krijgt men op voorhand het aankoopbedrag óf zelfs meer terug in de vorm van een korting elders. Denk hierbij aan entreekaartjes bij pretpark, gratis knipbeurt, korting op diner of hotelovernachtingen.

Wij willen een mooie opbrengst voor KiKa realiseren. Wij vragen u om het prentenboek bij de ouders onder de aandacht te brengen op deze bijzondere wijze. Zij kunnen een exemplaar aankopen voor €12,50. (www.domenmakertjes.nl)

Het doel is om op deze wijze via uw kinderdagverblijf of gastouderschap, zoveel mogelijk ouders en familieleden van het kind hierover te informeren.

Wij hebben verschillende deelname-pakketten samengesteld om u te ondersteunen.

Met het basis pakket kan ieder kinderdagverblijf optimaal de campagne ondersteunen zowel groot als klein. Met uw persoonlijke coach namens onze organisatie kunt u samen het pakket uitbreiden indien gewenst.

Loretta Schrijver, de koningin van het voorlezen heeft de luisterversie ingesproken van het prentenboek; “Daar wonen 1000 Dromenmakertjes” welke uitsluitend onze deelnemers extra ontvangen. Via de bovenstaande video boodschap spreekt zij u persoonlijk toe. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als deelnemer aan deze bijzondere campagne.

Loretta Schrijver heeft de luisterversie ingesproken

mobile versie Loretta Schrijver dankt u voor uw deelname!

Deelname & kosten

Wij willen de deelnamekosten voor ieder kinderdagverblijf laag houden.

Deelnemen is met verschillende pakketten mogelijk & meedoen is het belangrijkste!

Het basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: € 150,-  (incl. verzendkosten excl btw afdracht)

 • 1 voorlees prentenboek
 • 4 posters waarop de prenten optimaal zichtbaar zijn
 • 4 vlaggetjes-slingers waarmee u een feestelijke sfeer creëert
 • 1 KiKa promotie vlag
 • Flyer-pakket waarmee u de ouders kunt inlichten
 • maximaal 25 windmolentjes (dromendraaiers)
 • maximaal 25 ballonnen (bedrukt ter versiering)
 • maximaal 25 kleurplaten (dromenmakertjes + digitaalprintbaar)
 • Informatie pakket (ter handleiding met leuke knutsel-tips)
 • Wij vermelden uw logo op de Campagnewebsite waarnaar vanuit de media verwezen zal worden (indien gewenst)
 • Wij verheffen uw onderneming tot Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. U mag ons keurmerk vermelden op website.
 • U ontvangt een digitale luister-versie welke is ingesproken door Loretta Schrijver. Uw team kan deze o.a. eenvoudig op mobile telefoon plaatsen en afspelen.
 • Ieder kind – ouder ontvangt op voorhand -de goede doelen kortingsvoucher- DonatieCard;

Om u  en uw ouders & kinderen op voorhand te danken voor uw deelname ontvangt u namens Stichting Meet and Greet, per kind dé goede doelen kortingsvoucher. Deze heeft een waarde van €15,- en kan wel oplopen naar €100,- afhankelijk van waar men deze gaat gebruiken. De voucher is o.a. een tegoed voor een gratis knipbeurt, overnachting, korting bij pretpark enz. De bedrijven die dit verstrekken zijn Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers welke met onze campagne meedenken.

Wij nodigen ieder kinderdagverblijf éénmalig persoonlijk uit en bespreken de mogelijkheden die wij bieden om deze campagne optimaal te doen slagen. Om u daarna verder te begeleiden en adviseren heeft u altijd één persoonlijk aanspreekpunt.

Heeft u een gastouderschap of een klein kinderdagverblijf? Dan passen wij uw deelname-kosten aan. Er zijn ook mogelijkheden van €100,- / €125,- / €150,- en uitbreiden naar meer. Met uw coach namens Stichting Meet and Greet kunt u deze mogelijkheden bespreken. Deelnemen is belangrijk!

Heeft u nog vragen? Wij kunnen deze ook direct telefonisch beantwoorden via 0418 – 64 11 68 

Telefonisch bereikbaar: ma-vr: 09.00 – 21.00 uur en zaterdagen tot 16.00 uur.  

Beleef de voorleessessie met Loretta Schrijver mee!

Exclusief voor de deelnemende Kinderdagverblijven, heeft Loretta Schrijver het boekje “Daar wonen 1000 Dromenmakertjes” als luisterversie ingesproken.
Haar zachte en welbekende stem laat de kleinste kinderen rust geven op de melodie hoe zij deze teksten verwoord.

Uw kinderleiders kunnen deze versie eenvoudig op mobile telefoon downloaden.

U ontvangt bij uw bestelling een speciale inlog code welke u gebruikt via de volgende link; www.meetandgreet.nl/informatiepakket/voorleesweken.nl

Op deze pagina treft u tevens de complete begeleiding & uitvoering concepten aan.

Ons gezamenlijk doel is, zoveel mogelijk prentenboekjes te doen verkopen waarmee uw kinderen én andere kinderen een positieve kijk op de toekomst geven!

HARTELIJK DANK VOOR UW DEELNAME
Stichting Meet and Greet dankt al haar vrijwilligers, coaches, deelnemende kinderdagverlijven met al haar enthousiaste verzorgers, onze meedenkende partners en wij willen ook u hartelijk danken voor de financiële steun die wij hiermee aan KiKa kunnen schenken.

Wij wensen u veel leesplezier.

21% BTW op leveringen van goederen

Wij zijn als Stichting Meet and Greet BTW plichtig en brengen 21% BTW in rekening op al onze leveringen.

Organisatie & opbrengsten voor KiKa

Deze campagne, waarbij wij gastouder-bedrijven & kinderdagverblijven uitnodigen om aan de voorleesweken deel te nemen, wordt georganiseerd door Stichting Meet and Greet. Hiermee geven wij promotie-steun in de ruimste zin om voor de initiatiefnemers van het prentenboek “Daar wonen 1000 Dromenmakertjes” zoveel mogelijk boekjes te doen verkopen via hun website; www.dromenmakertjes.nl.

De initiatiefnemers zijn Liesbeth Coppens & Anne-Marie Somers welke het prentenboekje hartstochtelijk geschreven en geïllustreerd hebben. (zie meer informatie; link-website) Met dit initiatief komt 30% van de opbrengsten ten goede aan KiKa.

Van alle bijdrage welke Stichting Meet and Greet mag ontvangen ten behoeve van deelname aan de voorleesweken zal de vorm van winst volledig afgedragen worden aan KiKa.

Deze deel-site is bedoeld om u te informeren en uit te nodigen om deel te nemen aan de voorleesweken welke Stichting Meet and Greet organiseert en waarbij het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal staat.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de uitvoering van de voorleesweken, dan verzoeken wij u deze te stellen aan uw persoonlijke Coach namens Stichting Meet and Greet. Overige vragen of opmerkingen kunt u indien gewenst ook stellen aan Nick Meulendijk die deze campagne coördineert. (06-510 533 85) of mail deze naar nick@meetandgreet.nl.

Wij danken u allen hartelijk voor uw deelname en meedenken.

Neem met mij contact op óf schrijf mijn Kinderdagverblijf in

Hartelijk dank voor uw deelname

Stichting Meet and Greet dankt al haar vrijwilligers, coaches, deelnemende kinderdagverlijven met al haar enthousiaste verzorgers, onze meedenkende partners en wij willen ook u hartelijk danken voor de financiële steun die wij hiermee aan KiKa kunnen schenken.

Wij wensen u veel leesplezier.