Uitnodiging

Perslancering

Daar wonen 1000 Dromenmakertjes

Beste vrienden, familie en belangstellenden,

Afgelopen maanden hebben wij met veel plezier gewerkt aan Daar wonen 1000 dromenmakertjes,  een mooi prentenboek wat deel uit maakt van de nationale voorleesweken bij kinderdagverblijven. Hiermee komen er op verschillende manieren opbrengsten en donaties tot stand voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Tijdens deze perspresentatie brengen wij u op de hoogte van deze bijzondere campagne waarbij het verwezenlijken van kinderdromen centraal staat.

Op maandagavond 4 september om 19:00 uur wordt het prentenboek in restaurant de Fuik in Aalst feestelijke gepresenteerd.

Graag zouden wij dit mooie moment met jullie delen. We nodigen jullie dan ook van harte uit aanwezig te zijn en met ons samen het glas te heffen.

Wij danken Rosita & Martin Ruisaard van restaurant “de Fuik” voor het sponsoren en het mogelijk maken van deze perspresentatie. (www.defuik.nl)

In verband met de organisatie is het fijn als we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. Daarom vragen we jullie om jullie aan te melden bij een van ons. Dit kan door uw uitnodiging te beantwoorden of een bericht te versturen via wats-ap of hieronder bij de contactgegevens uw aanmelding in te schrijven.

We hopen veel van jullie te mogen zien!

Met hartelijke groet,

Anne-Marie Somers, Liesbeth Coppens en Nick Meulendijk

Meld uw aanwezigheid aan;

Anne-Marie Somers; 06-455 674 82

Liesbeth Coppens; 06-208 806 43

Nick Meulendijk; 06-510 533 85

Aanvang; 19.00 uur

Lokatie; Restaurant de Fuik Maasdijk 1 |5308 JA, Aalst |Gem. Zaltbommel 

Parkeren kan op de aangegeven locatie ter plaatsen

Om u een indruk te geven over Daar wonen 1000 Dromenmakertjes luister maar…

Loretta Schrijver heeft de luisterversie ingesproken

Deze avond word mede mogelijk gemaakt door:

Restaurant De Fuik te Aalst

Rosita & Martin Ruisaard

Persbericht

Feestelijke boekpresentatie voor KiKa

Op maandagavond 4 september zal in restaurant de Fuik in Aalst het prachtige prentenboek Daar wonen 1000 dromenmakertjes feestelijk worden gepresenteerd.

Initiatiefnemers Nick Meulendijk van stichting Meet and Greet, Liesbeth Coppens (schrijfster) en Anne-Marie Somers (kunstenares) zullen het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Zij hopen door de verkoop van het prentenboek en de andere activiteiten in de campagne rond dit boek een mooi bedrag bij elkaar te schrijven en tekenen voor KiKa.

Het prentenboek bestaat uit ambachtelijk geschilderde prenten en rijmende teksten die een ideaal bedtijdverhaal vertellen. En om het geheel nog completer te maken, zijn er ook nog twee liedjes toegevoegd. De tekst van het boekje is prachtig ingesproken door Loretta Schrijver en zal via de website van Meet and Greet te beluisteren zijn, evenals de twee liedjes die ingezongen werden door Venna van den Bosch. Bovendien zal het boekje in de maand oktober tijdens de nationale voorleesweken voor KiKa ook worden voorgelezen in kinderdagverblijven door het hele land.

Een persoonlijke interview, meer informatie over deze campagne, stichting Meet and Greet en het prentboek kunt u per mail aanvragen;


service@meetandgreet.nl


Koop het prentenboekje & steun deze campagne

U ontvangt als dank namens Stichting Meet and Greet een DONATIECARD

(BTW is uitgesplitst; u kunt eenvoudig bedrijfsmatig aankopen; bedragen rechts zijn excl. btw)

You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products

Doneer €10,- extra en ontvang een uniek gesigneerd exemplaar

Signeervoorbeeld:

Voor mijn lieve kleinkind David. Ik hou bijzonder veel van jou! Liefs, Oma Ria.

U kunt het adres van de kleine David doorgeven. Die zal zeer verrast zijn als hij het speciaal voor hem gesigneerde exemplaar van “Dromenmakertjes” op de mat krijgt! Dit is een uniek geschenk met een bijzondere eigen meerwaarde. Wij hopen op uw steun en willen graag vele dromen van kinderen helpen waarmaken. KiKa vecht voor Kinderen Kankervrij. De volledige €10,- komt ten goede aan KiKa.

“Daar wonen 1000 Dromenmakertjes” is geschikt voor de leeftijdscategorie van 0 tot 7 jaar.

Ook u kunt dan de trotse eigenaar worden van een van de eerste 50 gesigneerde exemplaren.

Een Donatie Card is te besteden bij diverse horeca-gelegenheden, kappers, schoonheidssalons, masseurs en diverse bijzondere donatie-kortingen waarbij u uw gift kunt verzilveren! Dit zijn allen Maatschappelijke Verantwoorde Ondernemers.

Wij zijn erbij op 4 september! of stel je vraag

4 + 0 = ?

Deze deel-site is bedoeld om u te informeren en uit te nodigen waarbij het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal staat. Deze deel-site is uitsluitend zichtbaar met de link die u verkregen heeft. De algemene informatie treft men ook aan via www.meetandgreet.nl.

Deze gehele campagne wordt georganiseerd door Stichting Meet and Greet. Heeft u vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u deze per mail te stellen; info@meetandgreet.nl.

Wij danken via deze weg nogmaals alle deelnemende kinderdagverblijven met hun enthousiaste medewerkers, alle deelnemende Maatschappelijk Verantwoorde Bedrijven die een Donatie Card mede accepteren en natuurlijk alle vrijwilligers en coaches die Stichting Meet and Greet ondersteunen.