Nationale voorlees weken

Help ons en kom in actie voor Kinderen met Kanker

Meld u als gastouder aan & steun deze Campagne!

Stichting Meet and Greet organiseert de nationale voorleesweken.

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan onze Campagne ‘Dromenmakertjes in actie voor KiKa’

Wij vragen u om minimaal één boekje aan te doen kopen en deze door te verkopen aan een van uw oudergezinnen?!

Wij danken u op voorhand om als gastouder deze campagne te promoten die in oktober en november 2017 plaatsvinden. Het startschot wordt gegeven op 2 oktober en een feestelijke afsluiting vindt plaats op 29 november. Dit wordt landelijk georganiseerd o.a. bij verschillende kinderdagverblijven en wij willen u als gastouder hier óók bij betrekken. Uw functie is een belangrijke spil en ook u bent pedagogisch verantwoord bezig. Wij vragen media aandacht met deze campagne waarop u kunt inspelen naar de ouders om ook het boekje aan te kopen.

Tijdens de voorleesweek staat het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal. Het fantasievolle verhaal en de prachtige prenten zullen de kinderen zeker aanspreken. De kleinste kinderen worden meegenomen in het ritme van de rijmende tekst, de iets grotere zullen genieten van de prachtige illustraties in combinatie met de tekst. Er zijn ook posters beschikbaar van de prenten die de kinderen na het voorleesmoment nog zullen laten nagenieten.

Kinderen houden van herkenning: ze worden erdoor gestimuleerd. Wij willen bovendien natuurlijk een mooie opbrengst voor KiKa realiseren.  Daarom vragen wij u om het prentenboek bij de ouders onder de aandacht te brengen. Zij kunnen een exemplaar aankopen voor €15,- excl. verzendkosten. Het prentenboek welke u aankoopt tijdens deze campagne, mag u doorverkopen waardoor het u niets kost daarnaast ontvangt u een Donatie Gift Card t.w.v. €25,-!

Het doel is om op deze wijze via kinderdagverblijven én uw gastouderschap, zoveel mogelijk ouders en familieleden van het kind hierover te informeren. U ontvangt o.a. een uitgebreide folder die u eenvoudig kunt overhandigen waarna ook zij kunnen overgaan tot aankoop.

(bent u geen gastouder maar heeft u een kinderdagverblijf? KLIK HIER waarmee wij u als kinderdagverblijf informeren)

Loretta Schrijver, de koningin van het voorlezen heeft de luisterversie ingesproken van het prentenboek; “Daar wonen 1000 Dromenmakertjes” Via de video boodschap spreekt zij alle deelnemende kinderdagverblijven persoonlijk toe. Kijk en luister maar…

Deelname & mogelijkheden gastouders

Wij willen uw deelname laag houden & u verdient daarom deze kosten terug!

Ieder boekje welke u op voorhand aankoopt mag u namelijk doorverkopen aan een van de ouders van de kinderen waar u zorgzaam voor bent. Met de aankoop van 1 boekje kunt u dus al meedoen! Daarnaast ontvangt u een Donatie Gift Card!

Wij hebben 4 deelname pakketten voor u samengesteld;

Pakket 1; €17,50 U ontvangt een prentenboekje €15,- + €2.50 verzendkosten (u kunt het boekje doorverkopen)

Pakket 2; €29,50 U ontvangt 1 prentenboekje + 10 ballonnen + een dromenmakertje (windmolen) & 10 folders om de ouders te informeren. Met dit pakket kunt u feestelijk uw ruimte aankleden, extra attentiewaarde overbrengen aan de ouders en steunt u ons optimaal. U ontvangt als extra dank namens ons maar liefs 4 Donatie Vouchers met ieder een waarde van €25,- (totaal ter waarde van €100,- zie *)

Pakket 3; €44,50 U ontvangt 2 prentenboekjes en gelijkwaardig als pakket 2 & u ontvangt als extra dank namens ons maar liefs 5 Donatie Vouchers met ieder een waarde van €25,- (totaal t.w.v. €125,- zie*) Meest gebruikt

Pakket 4; €59,50 U ontvangt 3 prentenboekjes en gelijkwaardig als pakket 2 & u ontvangt als extra dank namens ons maar liefs 6 Donatie Vouchers met ieder een waarde van €25,- (totaal t.w.v. €150,- zie*)

*Donatie Gift Card; Om u te danken voor uw deelname ontvangt u namens Stichting Meet and Greet, per pakket diverse Robin Good Donatie Vouchers t.w.v. €25,- per stuk.  Deze vouchers ontvangt u in december, waarmee u rond de feestdagen en jaarwisseling een extraatje aan de ouders & verzorgers kunt geven. Zie dit als een cadeautje of geschenk. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw deelname zich in positieve reclame zal terugverdienen. U kunt de vouchers ook zelf in gebruik nemen. Onze doelstelling is dat u hiermee uw bijdrage terug verdient en uw deelname te stimuleren. U mag ook de betreffende boekjes á €15,- doorverkopen aan de betreffende ouders. Hiermee behaalt u een optimale win-win situatie.

Deelnemen is belangrijk! Klik op het pakket wat bij u past & doe mee;

You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products

Hartelijk dank voor uw deelname

Stichting Meet and Greet dankt hiermee nogmaals alle deelnemende gastouders en kinderdagverblijven met al haar enthousiaste verzorgers, de deelnemende Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers, haar vrijwilligers, coaches en onze meedenkende partners. Hierdoor kunnen wij deze campagne mogelijk maken en KiKa financieel steun geven.

Deze gehele campagne wordt georganiseerd door Stichting Meet and Greet. Heeft u vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u deze per e-mail te stellen aan Stichting Meet and Greet; info@meetandgreet.nl.  Nick Meulendijk coördineert deze campagne . In spoedeisende situaties kunt u telefonisch contact opnemen met Nick Meulendijk. (06-510 533 85)

Wij danken u allen hartelijk voor uw deelname en meedenken.

STEL UW VRAAG

3 + 1 = ?