In deze bijzondere gelegenheden kunt u uw gift eenvoudig activeren.

Zij steunen deze inzamelingsactie.

Hoe activeer ik mijn voucher? (kaart)

Bij iedere gelegenheid die wij hier presenteren treft u ACTIVEER UW KAART aan. (rechts)

U heeft een unieke code ontvangen om deze voor u te activeren.

Klik hierop en vul de activatiegegevens in. Binnen 48 uur verifiëren wij deze gegevens en ontvangt u per mail de bevestigingsvoucher (s) aan.

Heeft u meerdere Donatie-kaarten, dan kunt u deze bij verschillende gelegenheden aanmelden.

Heeft u deze Donatie-kaart cadeau gehad? Vul dan uw eigen gegevens in. (naam, mailadres en mobile telefoonnummer) met het registratienummer wat u ontvangen heeft.

Heeft u zelf een voucher aangekocht, dan ontvangt na het verrichten van uw betaling uw activatie nummer(s) per mail. Deze kunt u eenvoudig activeren.

Iedere code geeft u het recht op één activatie.

Standaard restricties bij gebruik van uw verzilvering

U kunt uw donatie verzilveren bij de onderstaande gelegenheden.

Iedere gelegenheid heeft hier zijn eigen restricties aan verbonden. Deze staan afzonderlijk vermeld, als u de gelegenheid selecteert.

Als standaard restrictie geldt voor een verzilvering van uw donatie van €25,-;

*U geniet culinaire met minimaal 2 personen

*U verstrekt één verzilveringskaart per bezoek (Donatie Diner Card / Robin Good Card)

*U maakt uitsluitend vooraf telefonisch een reservering bij het gewenste restaurant

*U maakt het gebruik van deze verzilvering kenbaar, waardoor men uw bezoek bijzonder mooi mag verwelkomen.

Hoe gebruikt u de Meet and Greet Diner Card? Voorwaarden en spelregels

Via deze website en de handige link die o.a. via uw smartphone direct zichtbaar is, heeft u altijd een update van de deelnemende restaurants en hun restricties.

Als u uw Robin Good Card / Donatie Diner Card (s) ontvangt, kunt u deze eenvoudig activeren. Bij ontvangst volgt u de bijbehorende instructie op.

Bij eventuele vragen, kunt u deze per mail of telefonisch stellen tijdens kantoor uren.

Naast de standaard voorwaarden kan een restaurant extra restricties aangeven, zoals bijvoorbeeld; niet geldig op feestdagen. Zij vergeven immers deze weder gift en mogen dus ook hiermee hun voorwaarden kenbaar maken.

Deze restricties staan duidelijk vermeld bij ieder restaurant via uw link en via deze site. Raadpleeg deze voor u uw reservering boekt en om misstanden te voorkomen, meld bij uw reservering het gebruik van deze Diner Card. Stichting Meet and Greet is niet aansprakelijkheid voor de acceptatie van een verzilvering tussen u en de gelegenheid die deze aan biedt via deze site. Vandaar dat het noodzakelijk is, dat u vooraf uw reservering telefonisch verricht en het gebruik van uw verzilvering kenbaar maakt waardoor er een wederzijds akkoord tussen u en deze gelegenheid bekrachtigt word.

Tips;

  • Bent u voor de éérste keer in deze gelegenheid, laat het dan gerust vooraf weten. Uw Meet and Greet ontmoeting met deze gelegenheid kan dan in een bijzonder teken komen te staan.
  • Uw Diner Card is ook overdraagbaar! Dus met uw donatie, kunt u ook uw omgeving verassen met het gebruik hiervan. Uw relaties zullen dit waarderen en het kan ook een leuke attentie zijn voor uw secretaresse(s) of zij die zich voor uw inzetten. Familie, vrienden, het is mogelijk hen te verblijden met deze optimale smaakbeleving! U overhandigd de kaart en laat hen zelf activeren, zodat zij juist op de hoogte zijn van de voorwaarden en mogelijkheden.
  • Staat uw favoriete restaurant (nog) niet bij onze participerende gelegenheden. Laat het ons weten!  Een goede gelegenheid, is altijd bereid hierin mee te denken. Dagelijks komen er restaurants bij, sommige zijn nog niet zichtbaar omdat hun deel-site nog onder constructie staat. Wij opereren deze actie uiteindelijk met een 35 tal restaurant. Via onder andere de nieuwsbrief, houden wij u op de hoogte en brengen tevens deze unieke locaties onder uw aandacht. Klik hier en stel een gelegenheid voor met kort uw motivatie.